info@homeopathie-consult.nl   |   035 - 53 36 448 / 06 - 30 92 62 52
Follow us :-

Josine Rusche

Josine Rusche

Oprechte interesse in mensen én het structureel verbeteren van hun gezondheid. Het waren voor mij de twee belangrijkste redenen om met een homeopathie praktijk te beginnen. Homeopathie biedt een subtiele en respectvolle manier om mensen met gezondheidsklachten effectief te behandelen.

Vele consulten verder hebben de positieve resultaten én de enthousiaste reacties op de behandelingen mijn overtuiging vergroot. De passie voor het benutten van homeopathie als behandelwijze is alleen nog maar verder aangewakkerd.

Nadat ik mijn vijfjarige HBO-opleiding tot klassiek homeopaat had afgerond aan de Homeopathie Academie Nederland ben ik in 2010 mijn praktijk gestart.

De opleiding vindt onder auspiciën van de beroepsvereniging voor Klassiek Homeopaten (NVKH) plaats. Om te garanderen dat u volgens de laatste inzichten behandeld wordt, is er veel aandacht voor het doorlopend bijscholen en het uitwisselen van vakinhoudelijke kennis met collega’s. Het lidmaatschap van de NVKH vereist naast medische vakkennis ook een juiste praktijkvoering.

Hierdoor bent u verzekerd van een optimale en professionele behandeling, waarbij tijd en aandacht is voor u en uw gezondheid.

Homeopathie kan worden gezien als een sterke, complementaire aanpak. Daarom werk ik graag samen met uw huisarts en eventuele andere behandelaars, voor overleg en afstemming. Juist dan kan het optimale gezondheidseffect gerealiseerd worden.