info@homeopathie-consult.nl   |   035 - 53 36 448 / 06 - 30 92 62 52
Follow us :-

Behandeling

Een homeopathische behandeling kent altijd een ontspannen en op maat gesneden aanpak, waarbij de individuele benadering met veel persoonlijke aandacht centraal staat. Om te komen tot een effectieve behandeling wordt er gewerkt met de volgende opzet:

Oriënterend gesprek

Als u nog niet bekend bent met homeopathie of behoefte heeft aan extra informatie wordt de mogelijkheid geboden om eerst een kosteloos oriënterend gesprek te hebben. Deze kennismaking duurt ongeveer een ½ uur en is bedoeld om vast te stellen of een homeopathische behandeling voor u een passende optie is.

Eerste consult

Elke behandeling gaat van start met een uitgebreid consult van circa 1½ uur. Hierin wordt met behulp van de ziekteclassificatie een analyse gemaakt en worden uw klachten zorgvuldig in beeld gebracht. Op basis hiervan worden de homeopathische middelen voorgeschreven en wordt het gebruik uitgelegd.

Vervolg consult

Dit consult duurt circa 60 minuten en vindt 4 tot 6 weken na het eerste consult plaats. Tijdens dit gesprek evalueren we de gezondheidsontwikkeling in de afgelopen periode en stellen zo nodig de homeopathische middelen bij. Daarnaast wordt het verdere behandelplan afgestemd.

Behandelduur

Afhankelijk van de aard en de ernst van de gezondheidsklachten zal de behandelduur variëren. Uiteraard wordt aan het einde van ieder consult in overleg gekeken naar de best passende vervolgstap.

Behandelovereenkomst

Klik hier voor de behandelovereenkomst